Even mijmeren over het eerste opendeurweekend bij La Petite Rooze ...

Even mijmeren over het eerste opendeurweekend bij La Petite Rooze ...

 

'Smile sparkle shine' ...

... met deze gedachte rondde ik mijn laatste gesprek deze avond af en sloot ik met een heel voldaan gevoel mijn winkeltje.

Een oprechte dank je wel aan iedereen die langs kwam en even kwam meegenieten van het La Petite Rooze verhaal in haar voorjaarskleedje.

Het kon niet beter matchen: het weekend bracht de lentezon. Net dat frisse gevoel dat zo voelbaar is in de opstelling en de sfeer die de winkel uitstraalt. En altijd ben ik zo benieuwd naar de reacties van de klanten en naar wie er zal langskomen... Toch moet ik toegeven dat elke opendeur telkens anders is en zijn het net die verrassingen en onvoorspelbaarheden die me blij en tevreden maken.

Ik moet eerlijk bekennen dat elk bezoek zijn uniciteit meebrengt, maar natuurlijk zijn er sommige bezoekjes die eruit springen. Zo fijn is het als je na vele jaren je vroegere schoolvriendinnen en ex-collega's in je winkeltje mag verwelkomen.

En niet te vergeten de fiere mini-dames die mijn winkeltje binnenspringen, hun feestoutfit tonen en letterlijk een vreugdedansje doen als ik hen vertel over de mini-fotoshoot met fotografe Nancy Weytens.

 

Zo'n fijne momenten sla ik graag in mijn geheugen op.

Het is ook altijd fijn te mogen zien dat niet alleen de particuliere klant, maar ook de professionele klanten hun weg naar mijn winkel weten te vinden. Ik ben daar oprecht dankbaar voor. Mijn verkooppunten dragen mee mijn verhaal uit, als ze dan heel geïnteresseerd langskomen en mij zelfs verrassen met een geschenkje, wel het maakt mede mijn weekend geslaagd.

Dit blogbericht wil ik afsluiten met een 'dank je wel', voor alles die mee het verhaal van La Petite Rooze maken tot wat het is: helpende handen, chatberichten met de vraag hoe het was, een fotografie om U tegen te zeggen,...  en nog zoveel meer.

Ik besef elke dag opnieuw hoe blij ik ben met de kansen die ik krijg, dat ik een gezin heb die mijn droom ondersteunt en mij de creatieve ruimte en vrijheid geeft.

Als je graag eens mee komt genieten, van harte welkom. 

Volgend weekend van 24/02 tot en met 26/02 staan mijn deuren terug open.

Ik ontvang jullie met de glimlach.

 

Rita

19 februari 2017

Terug naar overzicht