Nieuwe collectie Laure

De betekenisvolle juwelen van Laure 

Laure belichaamt exact het traject dat ik met La Petite Rooze tot nu toe heb afgelegd. Elk juweel draagt mijn persoonlijkheid, maar ook die evolueert doorheen de jaren. Ik startte in 2014 met romantische juwelen in haakwerk, voegde daar verfijnde items aan toe en creëerde nog iets later juwelen die een bepaalde elegantie en tijdloosheid uitstralen. En Laure vormt hier de perfecte aanvulling op: zelfbewust, gelijkmoedig en sterk in haar schoenen. 

Voor de collectie Laure stapte ik uit mijn comfortzone en koos ervoor te werken met grotere halfedelstenen. Waarom? Omdat ik voelde dat het goed was. In hun pracht hebben ze weinig extra franjes nodig en wie erin gelooft, weet dat deze stenen stuk voor stuk een zekere kracht uitstralen en een betekenis met zich meedragen. De halfedelstenen die ik koos, leunen dan ook dicht aan bij hoe ik in het leven wil staan. 

Van amazoniet, agaat en amethist tot jade, koraal en hematiet. Die laatste vormt trouwens de verbindende steen doorheen de collectie, want hematiet staat voor zelfrespect en zelfvertrouwen. De collectie Laure speelt niet alleen met de prachtige kleuren van deze halfedelstenen, die vanuit een verschillend perspectief een rijke kleurendans veroorzaken. Ook het soort halfedelsteen en de energie die zij meedragen spelen een belangrijke rol. Want als je je er een beetje in verdiept, weet je dat deze halfedelstenen staan voor rust, innerlijke harmonie en evenwicht.

Laure was ook een pittige collectie om te ontwerpen omdat ze qua techniciteit zo anders ligt. Ik voel dat ik hier echt mijn kunnen en talent mee naar buiten kan brengen, en verheug me erop om je de nieuwe collectie te laten zien.

Terug