Workshop: Kleurenmagie

Workshop: Wondermooie juwelen voor elk kleurtype

Eén van de mooiste complimentjes die je kan krijgen, is dat je er uitstralend uitziet. Als maker is ook dat net hetgeen je wilt bereiken met je creaties. De juiste kleuren spelen hierbij een belangrijke rol.

Tijdens deze workshop leer je de negen kleurtypes kennen en leer je hoe je je eigen kleurtype kan leren ontdekken. 

We passen het concept specifiek toe op onze juwelen en ontdekken samen welke La Petite Rooze collecties bij welk kleurtype passen. Neem zeker ook je eigen juwelen mee, want we steken de handen uit de mouwen om te passen en te combineren tot elke deelneemster straalt.

Tijdens de workshop onthullen we ook een prachtige samenwerking, die dit verhaal illustreert. Een primeur die je niet wilt missen.

Wil je deze workshop graag organiseren voor je vriendinnen, familie of collega's? Vraag vrijblijvend een offerte aan via rita@lapetiterooze.be en we prikken een datum!

Ben je professional en wil je graag je klanten beter ondersteunen met advies en inspiratie? Vraag vrijblijvend een offerte aan via rita@lapetiterooze.be voor individuele coaching. Doe je klanten nog meer stralen en tover een brede glimlach op hun gelaat. 

Wanneer start de cursus?

  • Bij interesse, mail naar rita@lapetiterooze.be
  • Data wordt in onderling overleg vastgelegd

 

Lesgeld

  • Prijs: 45 euro per persoon. Naast een inspirerende workshop ontvang je een boekje, een drankje en een gezonde lekkernij. Voor wie het wenst is er ook nog een opvolgingssessie mogelijk. 
  • Inschrijven: via rita@lapetiterooze.be. 
Vraag meer info!