Workshop: Feel Good coaching garderobeplanning

Feel Good coaching garderobeplanning

Hou je niet zo van workshops en werken in kleine groepjes, dan is de individuele Feel Good coaching garderobeplanning misschien eerder iets voor jou. 

Een uitgewerkte persoonlijke stijl weerspiegelt zich in een verzorgde garderobe met kledingstukken en juwelen die jou doen stralen. Tijdens deze individuele Feel Good coaching stellen we in vijf stappen jouw capsule wardrobe samen.

We overlopen jouw kleerkast en selecteren jouw favoriete stuks die een magische match zijn bij jouw stijl en persoonlijkheid. 

Ook de mindere kledingstukken worden besproken en zo krijg je meer en meer inzicht in het effect van kleine aanpassingen en merk je welke outfits het beste in jou naar boven brengen.

Tijdens dit me-time moment kies je bewust voor de weg naar je authentieke uitstraling maar blijf je eigenaar van jouw verhaal. Je beleeft het wow-effect van een aantal verrassende kleurencombinaties en we creëren voorbeelden van een totale look met inbegrip van accessoires en juwelen.

De individuele Feel Good coaching biedt de mogelijkheid om rustig bij te praten over de opgedane inzichten, het eventuele wenslijstje, het rijker aanvoelen van je kleerkast, enz...

Indien wenselijk kan de positieve energiestroom worden aangevuld met andere individuele Feel Good coaching personal shopping of stijl en juwelen.

Wanneer start de cursus?

  • Op afspraak, locatie wordt afgesproken
  • Wil je als professional meer informatie mail naar rita@lapetiterooze.be

Lesgeld

Prijs: 120 euro/ 3 uren individuele coaching

excl. kmvergoeding

Inschrijven: via rita@lapetiterooze.be en we maken verder gepaste afspraken

Vraag meer info!