Eindelijk het verlangen naar een nieuwe start ....

Eindelijk het verlangen naar een nieuwe start ....

Lieve klanten,

 

Klein geluk is....

Ik begin steevast mijn blogbericht op deze manier omdat ik de voorbije periode gewoon geluk had dat ik veel steun en aanmoedigingen mocht ontvangen van mijn gezin, netwerk en zeker ook van mijn klanten.

Het gaf mij zoveel moed om gewoon te accepteren, de weg de weg te laten zijn, even het uit te zieken en ondertussen met vol enthousiasme verder te werken.

 

De deuren gaan open

Ik krijg groen licht om mijn winkeldeuren terug te openen vanaf 11 mei. Dat verlangen naar een herstart, het nu écht uit mijn startblokken mogen schieten en de plannen en dromen weer te mogen oppikken.

Ondanks mijn ongeduld en groot enthousiasme kies ik ervoor om zoveel mogelijk mijn huidige openingsuren te hanteren en op die dagen en tijdstippen zo flexibel mogelijk ter beschikking te zijn. In concreto is dat op woensdagnamiddag, vrijdag en zaterdag en dit vanaf 13 mei.

 

Mijn aanpak en visie

Eigenlijk wil ik vooral dat jullie zich welkom voelen bij een bezoek aan mijn winkel en dat we in onderling overleg afspraken maken hoe we op een veilige manier omgaan met mekaar.

Om dit te kunnen realiseren werk ik enkel op afspraak. Hiervoor neem je contact via mail rita@lapetiterooze.be of via Facebook messenger. Er kunnen geen telefonische afspraken worden gemaakt. 

We spreken dag en tijdstip af en schatten in hoeveel tijd we nodig hebben. Ik respecteer hierin zoveel mogelijk jouw wensen en verwachtingen natuurlijk rekening houdende met de opgelegde maatregelen. 

 

Uitrusting in de winkel

De winkel is niet groot en is volledig herschikt zodanig dat er voldoende afstand kan gegarandeerd worden. 

Er zal handgel ter beschikking zijn en ook mondmaskers wanneer je die zelf niet ter beschikking hebt.

Er wordt met bancontact betaald en deze zal na elke klant gedesinfecteerd worden. Na elk bezoek zal ik tijd nemen om de winkel even te verluchten om zo de best mogelijke omstandigheden te garanderen.

 

Voel je vooral welkom

Tot slot laat ons gewoon ons best doen, met gezond verstand en met respect voor mekaar. Maar vooral voel je gewoon terug welkom.

Ik heb zo hard mogen meegenieten van de uniciteit van mijn merk, hoe mijn merk ingezet wordt voor mooie momenten en vooral om wie je koestert in je leven een uniek cadeautje te geven.

Het heeft mij ook nogmaals het belang doen inzien van duurzaamheid, slow fashion, aandacht voor tijd en ruimte om te ontwerpen en ook dat wil ik meer dan ooit verder uitzetten en hanteren. 

 

Maar vooral laat het horen als je graag langskomt, we spreken verder af en ik kijk er ontzettend naar uit.

 

Liefs,

Rita

 

6 mei 2020

Terug naar overzicht