La Petite Rooze en bloggen

Rita maakt expliciet de keuze om te bloggen en op deze manier een vorm van communicatie met haar believers en volgers op te zetten.

Tot voor kort was het schrijven van een blogbericht eerder een vorm van informeren over mijlpalen, nieuwe verhaallijnen, aankondigen van workshops enz.

Dit zal zeker nog nu en dan aan de orde zijn maar Rita kiest er ook voor om dicht bij haarzelf ook onderwerpen aan te snijden die een diepere laag in haar verbinding met haar klanten weergeeft.

Haar laatste blogbericht 'het mooiste aan geschenkjes geven' is daar een mooi voorbeeld van.

Veel intens leesplezier.

Rita

Volg de unieke blogberichten

Juwelencollecties La Petite Rooze in lijn met de persoonlijkheid van Rita

Gepost op

De creatie van elk juweel vraagt toewijding, precisie en tijd - en zorgt ervoor dat je tot in elk klein detail qua ontwerp, kleur, stijl, afwerking, ... met al je zintuigen kan voelen, ruiken, zien, ... dat Rita dit met veel plezier en passie doet. Elke collectie draagt een uniek gevoel uit doordat Rita steeds weer een ander aspect van haar persoonlijkheid in het ontwerpproces legt.

Lees meer

Het mooiste aan geschenkjes geven...

Gepost op

Eén van de dingen waar ik met La Petite Rooze het meest van geniet, is dat mijn creaties als geschenk worden gegeven. De verschillende emoties die bij het geven van een handgemaakt geschenk komen kijken, wil ik graag met jullie delen. Ben je benieuwd... lees mijn nieuw blogbericht!

Lees meer

LINNE: de nieuwe doopsuikerlijn van La Petite Rooze

Gepost op

Het voorjaar 2018 stond in het teken van Liena, een kwaliteitsvolle babycollectie die je kleintje wentelt in pure zachtheid. LINNE is de tweede collectie binnen ons nieuw concept 'Luxury Handmade Crochetwear by La Petite Rooze'. Benieuwd wat deze collectie te bieden heeft.

Lees meer

Een terugblik op vijf jaar La Petite Rooze

Gepost op

Als terugblik op vijf jaar La Petite Rooze vroeg ik copywriter Katrien van Stille bliksem om een portret te schrijven over La Petite Rooze, maar ook over mezelf. We leerden elkaar in 2017 kennen tijdens het progress coachingtraject van Charlotte De Mey, waarin we elkaars professionele groei van dichtbij volgden. Benieuwd hoe Katrien mijn droom, talenten en drijfveren beschrijft ...

Lees meer

Kleur, stijl en juwelen ... een boeiende reis

Gepost op

Wat een opleiding Kleur en Stijl allemaal kan teweegbrengen kunnen jullie lezen in mijn nieuw blogbericht. Een boeiend verhaal van zoeken naar puzzelstukken, klanten graag laten schitteren, van mijn passie voor kleur maar vooral 'Mijn juwelen als ultieme afmakers van een outfit'.

Lees meer

Nieuw vanaf dit najaar: Feel Good workshopreeks

Gepost op

Na vijf inspirerende jaren nemen we bij La Petite Rooze afscheid van het huidige aanbod creatieve workshops. Ik geloof sterk in een continu groeiproces, zowel persoonlijk als professioneel, en het moment is aangebroken voor een nieuw concept. Ik ben dan ook bijzonder blij dat ik jullie eindelijk mag vertellen over onze gloednieuwe Feel Good workshopreeks.

Lees meer

Liena: een zachte omhelzing voor de allerkleinsten!

Gepost op

Het voorjaar van 2018 staat bij La Petite Rooze in het teken van Liena, een kwaliteitsvolle babycollectie die je kleintje wentelt in pure zachtheid. Liena is de eerste collectie binnen ons nieuw concept 'Luxury Handmade Crochetwear by La Petite Rooze', waarmee we haakwerk opnieuw een modieuze, unieke en eigentijdse twist willen geven.

Lees meer