La Petite Rooze en bloggen

Volg de unieke blogberichten

Meewerken aan de Bijvoorbeeld campagne van Charlotte De Mey ... het doet iets met een mens!

Gepost op

Toen Charlotte mij uitnodigde voor een interview in de bijvoorbeeld reeks, zei ik niet halsoverkop ja. Ik vroeg wat extra informatie, we belden op een gepast moment en ik liet het even bezinken. Want beslissingen neem ik in de diepte. Onze goede verbinding won het van mijn bescheidenheid. En daar ben ik dankbaar voor, want het is een heel mooi artikel geworden. Al zeggen we het zelf. Lees je mee..

Lees meer

Babylijn Liena wordt Liena Babylifestyle

Gepost op

Begin 2018 kwam babylijn Liena op de markt, de eerste verhaallijn binnen het nieuw concept van Luxury Handmade crochetwear by La Petite Rooze. Babylijn Liena groeide heel zachtjes. Vanaf 2020 geef ik ze vanuit mijn moederhart vleugels. Babylijn Liena wordt Liena babylifestyle. Benieuwd wat ik te bieden heb.

Lees meer

Liena: een zachte omhelzing voor de allerkleinsten!

Gepost op

Het voorjaar van 2018 stond in het teken van de nieuwe babylijn Liena, een kwaliteitsvolle babycollectie die je kleintje wentelt in pure zachtheid. In het najaar van 2019 staat een deelname aan de professionele beurs 'Kids World Days' op het programma. Benieuwd naar dit avontuur...

Lees meer

Juwelencollecties La Petite Rooze in lijn met de persoonlijkheid van Rita

Gepost op

De creatie van elk juweel vraagt toewijding, precisie en tijd - en zorgt ervoor dat je tot in elk klein detail qua ontwerp, kleur, stijl, afwerking, ... merkt dat Rita dit met veel plezier en passie doet. Elke collectie draagt een uniek gevoel uit doordat Rita steeds weer een ander aspect van haar persoonlijkheid in het ontwerpproces legt.

Lees meer