La Petite Rooze en maatwerk

Heb je een eigen zaak en koester je met zorg vervaardigde producten? Straalt je aanbod kwaliteit en ambacht uit en wil je je assortiment uitbreiden met een nieuw authentiek merk?

La Petite Rooze werkt graag voor jou een aangepaste collectie uit die past bij jouw concept.

Elke samenwerking vertrekt vanuit een gedeelde passie voor vakmanschap en schoonheid.

Rita, het kloppend hart van La Petite Rooze, komt bij jou langs voor een eerste kennismaking en nodigt je uit om ook in haar winkel een kijkje te komen nemen.

"Hoe beter we elkaar begrijpen, hoe beter La Petite Rooze kan inhaken op jouw concept. Of je nu focust op mode, beauty, lifestyle of heerlijk zoets, ik ontmoet je graag."

Op basis van jouw persoonlijke stijl van jouw winkel maken Rita en haar helpende handen jouw favorieten uit de collectie in een passend kleurenpalet. Je bepaalt zelf hoe groot de collectie van La Petite Rooze in jouw winkel is.

Als je meestapt in het verhaal van La Petite Rooze krijg je een vaste vermelding en een fotogalerij op de website. Daarnaast delen wij met plezier jouw winkel en de samenwerking via Facebook en Instagram.

De fijne juwelen met gehaakte details en de gehaakte accessoires van La Petite Rooze zijn vervaardigd met oog voor het kleinste detail. Het La Petite Rooze verhaal kreeg in 2018 een uitbreiding met de babylijn Liena en de handgemaakte gehaakte sjaals, mutsen en haarbanden.

Sluit La Petite Rooze aan bij je eigen concept en wil je graag samenwerken? Contacteer ons voor een vrijblijvende ontmoeting of vraag onze catalogus aan. 

Interesse in maatwerk La Petite Rooze?