The magic touch of our brands

Rita kan met trots vertellen hoe zij schoorvoetend haar eerste stappen zette en nu kan terugblikken op een gestage groei en een focusverplaatsing naar B2B verkoop.

Van bij de start had Rita de uitgesproken visie dat haar merken meer kunnen betekenen dan een afgewerkt product in de winkelrekken.

Stap voor stap en met veel geduld vertelde ze over haar visie aan de zaakvoerders en ontwikkelde ze het concept 'uniek maatwerk voor je zaak'.

Daar ze het volledige proces van bij ontwerp tot en met eindproduct in haar eigen atelier verzorgt, kan ze heel vlot inspelen op de wensen van de zaakvoerders.

De catalogussen vormen de inspiratiebron en tonen aan de zaakvoerders haar stijl naar ontwerp - en stoffenkeuze.

De creatieve zaakvoerders kunnen hun eigen verhaal samenstellen en waar nodig aanpassingen vragen.

Dit zorgt voor een zeer mooie differentiatie en vooral unieke implementatie in hun zaak.

Ondertussen schakelt Rita nog een versnelling hoger en helpt ze zaakvoerders die vanuit haar ontwerpen een vertaalslag maken naar eigen gekozen stoffen.

Dit is een proces waarbij Rita ondersteuning biedt om de puzzel te leggen, de ontwerpen te testen in de gekozen stoffen en deze productie feilloos te laten aansluiten bij het concept van de zaak.

Dit is een samenwerking waarbij naast technische vaardigheden, Rita ook de tijd neemt om de branding van je zaak te leren kennen.

Ben jij ook een creatieve zaakvoerder met veel enthousiasme en ideetjes?

Aarzel niet om een gesprek aan te vragen of langs te komen in onze showroom.

Neem ook alvast een kijkje bij het tabblad merken.

We bouwen verder aan de magic story of our brands.

 

Uniciteit van La Petite Rooze?