Verkooppunten

Rita heeft een showroom in Trade Mart te Brussel waar ze de professionele klanten ontvangt. Ondertussen heeft ze verschillende verkooppunten zowel in België, als Nederland, Frankrijk en Duitsland en Italië. 

De merken staan meer en meer bekend voor uniek maatwerk in je zaak. Rita werkt graag voor jou een aangepaste collectie uit die past bij jouw concept. Elke samenwerking vertrekt vanuit een gedeelde passie voor vakmanschap en schoonheid.

Rita, het kloppend hart, komt bij jou langs voor een eerste kennismaking of nodigt je uit in haar showroom.

"Hoe beter we elkaar begrijpen, hoe beter de merken kunnen inhaken op jouw concept. Of je nu focust op mode, beauty, babyartikelen, lifestyle of heerlijk zoets, ik ontmoet je graag."

Op basis van de persoonlijke stijl van jouw zaak maken Rita en haar helpende handen jouw favorieten uit de verschillende merken en collecties in een passend kleurenpalet. Je bepaalt zelf hoe groot de collectie in jouw zaak is. Ook met een beperkter startkapitaal zijn er diverse mogelijkheden. 

Daarnaast delen wij met plezier jouw zaak en de samenwerking via Facebook en Instagram.

Sluiten onze merken aan bij je eigen concept en wil je graag samenwerken? Contacteer ons voor een vrijblijvende ontmoeting of vraag onze catalogus aan. 

Ben je overtuigd en heb je interesse? Kom ons vrijblijvend bezoeken in de showroom te Trade Mart of vraag de catalogussen aan. 

Wil jij het volgend verkooppunt zijn?

Mijn winkeltjes op een andere locatie