Rita Lauwerier - Oprichtster

Rita Lauwerier zaakvoerder

Our story ... with love

Rita stelt met trots de La Petite Rooze® merkenfamilie voor.

Het merk La Petite Rooze bestaat sinds 2013. Rita ontwikkelde vanuit haar eigen identiteit en persoonlijkheid handgemaakte lifestyleproducten: juwelen, toilettasjes, enz...

Begin 2018 bracht Rita het babymerk 'Liena®' op de markt. De naam van het merk verwijst naar het koosnaampje van Elien, de dochter van Rita en Nic. 

Tijdloos, hartverwarmend en een tikkeltje eigenwijs omschrijft de stijl van het Lienaverhaal. 

Rita ontwikkelt een eigen stijl door haar ontwerpen, kleur- en stoffenkeuze. Ze kiest voor een sprekend kleurenpalet en zoekt prints die eruit springen. Er is veel aandacht voor de kwaliteit en de zachtheid van de stoffen en het draagcomfort staat voorop. Haar ontwerpen zijn tijdloos maar hebben net een tikkeltje meer. Het typisch lienaknoopje is ondertussen haar handelsmerk.

Ze legt de lat hoog en kiest zorgvuldig haar leveranciers en andere partners. Alle materialen zijn gecertificeerd, kwaliteitsvol en veilig voor de allerkleinsten. 

De creatie van elk accessoire en item uit de babylijn Liena vraagt toewijding, precisie en tijd. Met al je zintuigen voel, ruik en zie je dat zij dit met veel plezier en passie gemaakt heeft. De fijne afwerking tot in de kleine details onderscheidt Liena van gelijkaardige producten op de markt.

Rita verwoordt het als volgt: 'Ik werk enkel met kwaliteitsvolle materialen en kies er bewust voor om alles met de hand te maken in mijn eigen atelier. Ik geloof dat je met een duurzame benadering en met liefde voor het vak de mooiste dingen verwezenlijkt.'

Bij vragen, stuur ons gerust een mailtje la.petite.rooze@telenet.be of

bel ons 0486/99 96 45

Lees meer