Keer terug

Our story ... with love

Merk Petite Pookie

In 2023 wordt de merkenfamilie uitgebreid met het merk 'Petite Pookie®' : 'Little fluffy friends with a touch of magic'.

Het verhaal startte bij het ontwerpen en creëren van troostvriendjes die onze wondertjes bijstaan in moeilijke momenten.

In juli 2023 wordt het verhaal uitgebreid met 'lovely sets for the little ones', van maatje 44 tot en met 68. 

Een eerste collectie waarin Pol de beer en Pippa de olifant de hoofdrol spelen. Samen met een designer, gespecialiseerd in textielprints, werd een exclusief design ontwikkeld. Vertrekkende van statische ontwerpen werden Pol en Pippa tot leven gebracht als vrolijke diertjes. Pol zwaait naar het leven, terwijl Pippa vrolijk trompetteert. De vlindertjes symboliseren vrolijkheid, vrijheid en levensvreugde. 

De stijl is romantisch en dromerig maar met een eigenwijze toets. Het design is verkrijgbaar in vier zachte kleuren, zowel voor babyboys als babygirls. En ook bij dit merk wordt een eigenzinnig Petite Pookie knoopje als finishing touch toegevoegd. 

Wil je graag mee genieten van Elien haar passie, neem dan een kijkje op www.petitepookie.be 

In de uitbouw en groei van de beide merken wordt uitsluitend gekozen voor een B2B verkoop.

Ondertussen is er een B2B portaal. Vraag je paswoord aan om alles te ontdekken.

Er zijn reeds heel wat duurzame samenwerkingen in België, Frankrijk, Nederland en Duitsland en zelfs tot veel verder zoals Litouwen, Finland,...  We werken heel graag samen met gepassioneerde zaakvoerders die onze merken mee in hun hart dragen.

Verfijnd maatwerk en verkooppunten

Rita wenst een eigentijds concept op de markt te brengen door de merken te profileren als uniek maatwerk in je zaak. 

Beperkte oplage, duurzaam, kwaliteitsvol en betaalbaar zijn hierbij de rode draad. 

De zaakvoerder krijgt inspraak en kan mee bepalen welke items er voor de zaak worden gemaakt. Speciale verzoeken of wensen zijn bespreekbaar en worden weloverwogen.

Als zaakvoerder kan je ook kiezen voor maatwerk met een hart. Welk concept dit is en welke meerwaarde die kan bieden aan je zaak, kan je ontdekken in de showroom te Trade Mart.

Je kan er de sfeer en beleving opsnuiven van de merken en zo de passie van Rita en Elien voelen. De verkooppunten appreciëren dit maatwerk en er komen in deze verbinding en wisselwerking zeer mooie unieke projecten tot stand.

Rita is ook kleur- en stijlconsulente. Een achtergrond die haar ook sterk maakt in de maatwerkconcepten.

Ook al is Rita, het kloppend hart van haar merken, en zijn ze een ode aan fijn haakwerk, maatwerk en afwerking tot in het kleinste detail. De merkenfamilie La Petite Rooze zijn een ode aan haar man en dochter die de familienaam De Rooze dragen. Zelf spreekt ze van een late roeping, maar wel eentje die ze met veel passie vervult.

"Little things make big things happen. En dat klopt helemaal, met iets fijn en soms heel klein, dragen wij bij aan heel wat mooie momenten."

Haar liefde voor handgemaakt erfde ze van haar vader, die werkte in de textielindustrie. Tijdens de hoogdagen van de textielsector stond hij erop dat zijn maatpakken door de kleermaker werden gemaakt. Zijn oog voor detail en respect voor puur vakmanschap leven voort in de manier waarop Rita voor Liena creëert en voor Petite Pookie mee bouwt.

Rita is de spilfiguur maar haar gezin draagt haar in dit verhaal. Door de groei van haar merken wordt zij in veel taken bijgestaan door haar man Nic en dochter Elien. Maar ook de poes Rosa is een belangrijke partner die nauwgezet toekijkt tijdens het maakproces. 

Voel je je verbonden met ons verhaal?

Snuister dan alvast online, vraag vrijblijvend de catalogus aan, kom langs in onze showroom te Trade Mart (Brussel) D 506 of stuur ons een mailtje La.petite.rooze@telenet.be

Make beautiful memories with the Lienaoutfits and Petite Pookie fluffy friends. 

Enjoy our story!!