La Petite Rooze en merkregistratie

La Petite Rooze is een Belgisch geregistreerd merk van Luxury Handmade Crochetwear & Jewelry.

Rita vertelt dat een eigen merk - of beter gezegd droom - uitbouwen een constante zoektocht is en van bij de start stond kwaliteit centraal.

De creatie van elk juweel en accessoire vraagt toewijding, precisie en tijd - en zorgt ervoor dat je tot in elk klein detail qua ontwerp, kleur, stijl, afwerking, ... met al je zintuigen kan voelen, ruiken, zien, ... - dat Rita en haar helpende handen dit met veel plezier en passie doen en zich daardoor onderscheiden op de markt.

Alles is handgemaakt in België want Rita gelooft erin dat je met een duurzame benadering en liefde voor het vak de mooiste creaties verwezenlijkt.

Gezien haar merkregistratie maakt Rita bewuste keuzes rond labelling op haar creaties. Labelling die zij ook in andere ateliers handgemaakt en exclusief voor haar merk laat maken. Dit blijft haar onderscheiden op de markt, net als haar persoonlijkheid, unieke stijl en passie.  

Marketinggericht hanteert Rita een duurzame benadering. Ze liet selectief door haar grafisch vormgever passend in haar huisstijl kaartjes, foldertjes, pancartes, (digitale) catalogus, fotokadertjes,... ontwerpen. 

Geniet in deze fotogalerij mee van hoe Rita dicht bij haarzelf en zeer welgekozen haar labelling en marketing verzorgt.

Terug