Geboorteconcept Marcel

"Hoe beter we elkaar begrijpen, hoe beter Rita kan inhaken op jouw concept, jouw stijl, jouw voorkeur,... in overeenstemming met de wensen van de klant." Voor Rita is dat per definitie hoe zij verbindend samenwerken ziet met haar zaakvoerders, grafisch vormgevers, enz...

Toen zaakvoerder An-Sofie, AS-buro, kwam aankloppen voor een samenwerking rond geboorteconcepten op maat, was het balanceren tussen mekaar leren kennen, mekaar leren aanvoelen en komen tot een concept waar we beiden een goed gevoel bij hebben.

Het geboorteconcept Marcel ...

Ingrediënten: liefde voor de natuur, het plantje kruidje-roer-me-niet, natuurlijke materialen, strak en geen franjes maar vooral een concept waar diepgaand over nagedacht is en uitmunt in zijn exclusiviteit en originaliteit.

Na brainstormen, zoeken, puzzelen, ... afstemmen met de wensen van de ouders werd gekozen voor een kaartje met een diepgroene kleur. Strak, tijdloos en waarin het blaadje van het kruidje roer me niet een centrale rol speelt. 

Het blaadje doorweeft het volledige concept: de chocolade, de houten hangers en de zaadjes zijn in speciaal gestikte papieren zakjes toegevoegd.

Er is uitdrukkelijk gekozen voor een linnen stof in witte kleur zoals het blaadje op de geboortekaart. Het stiksel is diepgroen in overeenstemming met de geboortekaart. Het gebruikte touw is een natuurlijk materiaal en de witte kleur zorgt voor de nodige balans. 

De groene flesjes zijn gevuld met groene snoepen en ook in de hoge doosjes is dat lekkers terug te vinden.

Tot slot is het geboorteconcept Marcel gepresenteerd op een houten schijf.

Fier, trots en blij met deze unieke kans en vooral van harte proficiat met Marcel!

Terug