Een kijkje achter de schermen bij onze opendeurdagen

Een kijkje achter de schermen bij onze opendeurdagen

Kennismaken met de workshops van La Petite Rooze

De creatieve workshops van La Petite Rooze zijn niet te missen voor al wie houdt van fijn en eigentijds haakwerk. De driedaagse opendeurdagen van La Petite Rooze die traditioneel doorgaan eind augustus, zijn het ideale moment voor een eerste kennismaking. Je krijgt er niet alleen extra informatie over de workshops. Geïnteresseerden krijgen er ook de gelegenheid om zich in te schrijven.

La Petite Rooze brengt modieuze collecties

Bij La Petite Rooze zijn we ons steeds bewust van de nieuwste trends. We blijven op de hoogte van nieuwe technieken en toepassingen met de nieuwste tijdschriften en boeken. We zijn aandachtig voor opmerkingen van klanten, kleurvoorkeuren, stijlvoorkeuren en verwachtingen.

Moodboards helpen ons puzzelen

Aan de hand van al deze impulsen worden moodboards opgesteld voor verschillende thema’s en accessoires. Deze moodboards vormen vervolgens de leidraad om de puzzel samen te leggen. Een proces dat uiteindelijk tijd vraagt van september tot februari. Daarna kunnen de geschikte materialen gezocht worden om de gekozen projecten te realiseren.

Haakwerkjes met stijl  

Tijdens de testfase wordt volop geëxperimenteerd met diverse haaksteken en haakpatronen. Er worden ontwerpen gemaakt en na heel wat gepuzzel en stap voor stap krijgen ze de La Petite Rooze identiteit. Bij de uitvoering van de projecten kan La Petite Rooze ook al eens rekenen op helpende handjes die erg welkom zijn. Tijdens de laatste testfase wordt de finale afwerking gerealiseerd en krijgt alles een laatste check.

Tijd voor de workshops!

Wanneer de workshopvoorbeelden af zijn en helemaal beantwoorden aan de La Petite Rooze stijl, is het tijd voor de afstemming met de lesgeefsters, de opmaak van kalenders en brochures, de verzorging van de fotografie en het klaarstomen van de winkel. Vervolgens kan de communicatie van start gaan via de website en sociale media. We zijn er helemaal klaar voor!

Heb je ook interesse in onze opendeurdagen en workshops? Hou dan zeker onze website in het oog! Kom zeker eens langs tijdens het opendeurweekend.

14 oktober 2016

Terug naar overzicht