La Petite Rooze, van lokaal winkeltje tot wereldwijd bereikbaar

La Petite Rooze, van lokaal winkeltje tot wereldwijd bereikbaar

Het online verhaal van La Petite Rooze

Vandaag is een website een must geworden voor zo goed als elke onderneming. Ik was er dan ook vrijwel meteen van overtuigd dat een website een mooie meerwaarde zou vormen voor La Petite Rooze. Ook tijdens de vele gesprekken met collega’s en klanten werd het belang ervan onderstreept.

Vol enthousiasme dacht ik na over hoe ik het verhaal van La Petite Rooze naar buiten wou brengen. Bij het bouwen van de website was het van belang dat ik in nauw verband kon werken met het team van mijn websitebouwer, zodat mijn site de juiste boodschap zou uitdragen. Zo brengt de site mijn passie voor haken over als achterliggende drijvende kracht. En de bezoeker maakt op een eenvoudige manier kennis met de verschillende collecties en diensten van La Petite Rooze.

Ambachtelijk werk vraagt persoonlijke aanpak

De moeilijkste beslissing werd de keuze voor wel of niet een webshop. Echter is La Petite Rooze niet zoals dertien in een dozijn. La Petite Rooze brengt unieke gehaakte juweeltjes en bijhorende accessoires, steeds handgemaakt en vaak maatwerk. Een webshop zoals er reeds veel bestaan, heeft als doel om producten zo snel mogelijk te bestellen en te ontvangen. Aangezien deze zaken haaks op elkaar staan, is er bewust voor gekozen om niet te werken met een webshop met winkelmand.

De verschillende facetten van La Petite Rooze worden op de site voorgesteld, zijnde “collecties”, “workshops”, “verkooppunten” en “maatwerk”. De beschikbaarheid van producten kan steeds per mail worden aangevraagd. Zo mag elke geïnteresseerde rekenen op een persoonlijk antwoord en opvolging. Aangezien het steeds gaat om handwerk en maatwerk van een éénmanszaak, hoort daar ook de charme van wachttijden bij. Een uniek en persoonlijk haakwerkje is gegarandeerd, vergezeld van een persoonlijke boodschap. Aarzel dus niet om mij te contacteren. Ik kijk alvast uit naar je mailtje.

Ik heet je welkom op de website van La Petite Rooze en nodig je graag uit om doorgeen de verschillende pagina’s te surfen. Of je nu interesse hebt in de collecties als particuliere klant, als verkooppunt,... of in de workshops, bij La Petite Rooze kan je terecht voor de passie voor haakwerk. Ontdek de unieke haakwerkjes voor een bijzondere gelegenheid of maak elk moment bijzonder met de creatieve gehaakte juweeltjes en bijhorende accessoires van La Petite Rooze. Ontdek ze allemaal

28 oktober 2016

Terug naar overzicht