Opperste feeststemming bij La Petite Rooze

Opperste feeststemming bij La Petite Rooze

Tijd om te feesten bij La Petite Rooze! Niet alleen de lancering van de gloednieuwe website wordt gevierd, maar uiteraard wordt ook al vol verlangen uitgekeken naar de feestdagen. Met kerst en nieuw in het vooruitzicht brengt La Petite Rooze een nieuwe toepasselijke feestcollectie.

Schitterende feestcollectie 2016

De feestcollectie 2016 van La Petite Rooze is het perfecte kerstcadeautje om je dierbaren te laten stralen of om jezelf te verwennen met een uniek juweel. Geïnspireerd op deze warme periode komen zowel feest en cadeautjes als gezelligheid en rust aan bod. De focus van deze feestcollectie kwam in de eerste plaats te liggen op het materiaalgebruik in plaats van op het pure haakwerk. Er is bewust gekozen voor luxueuze materialen, zijdezachte garens en fonkelende halfedelstenen. De feestcollectie 2016 is stijlvol, straalt klasse uit en laat iedereen schitteren met unieke juwelen tijdens deze feestdagen.

Aan het ontwerpen van de feestcollectie 2016 van La Petite Rooze is zoals steeds een uitgebreid ontwikkelingsproces vooraf gegaan. Tijdens de vele uren haakwerk zorgen dochter Elien en poes Rosa voor trouwe compagnie. De feestcollectie 2016 is dan ook met veel liefde gemaakt en wordt gebracht in beperkte oplage. Zoals steeds is ook deze collectie te koop in het winkeltje van La Petite Rooze en in de verschillende verkooppunten.

Extra openingsuren in feestelijke sfeer

De feestcollectie 2016 van La Petite Rooze is te bewonderen op de site. Maar breng zeker ook een bezoekje aan de winkel. Je wordt er met plezier geholpen bij het maken van je keuzes en kan er de warme feestelijke sfeer opsnuiven. Met verruimde openingsuren wordt alvast rekening gehouden met deze drukke koopjesperiode.

Het winkeltje van La Petite Rooze is extra open op zondagnamiddag van 11 uur tot 18 uur op 4/12, 11/12 en 18/12. Vanaf 14/12 is de winkel verder bijkomend open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10 uur tot 18 uur. En ook op 26/12 en 27/12 van 10 uur tot 18 uur.

La Petite Rooze neemt deel aan de dag van de ambachten op 27/11 en dan zijn de openingsuren van 11 uur tot 17 uur.

Kom zeker eens langs om te snuisteren in de unieke juwelen collecties en geniet mee van de kerstsfeer bij La Petite Rooze. Je bent van harte welkom! 

23 november 2016

Terug naar overzicht