Jarig zijn in La Petite Rooze sfeer!

Jarig zijn in La Petite Rooze sfeer!

Jarig zijn, één keer per jaar zijn we het allemaal. En laat ons eerlijk zijn, ofwel hou je er van, ofwel hou je er niet van, ofwel hangt het ergens tussenin.

Jarig zijn, heeft voor mij zo veel te maken met 'sfeer'. Met sfeer bedoel ik wat ikzelf voel, maar ook wat anderen om me heen voelen en ervan maken.

Uiteindelijk is dat laatste nog het allerbelangrijkste ! Met deze balans in evenwicht is een verjaardag voor mij echt geslaagd.

En hé, ik ben geen twintiger meer, evolueer eerder in de richting van een ander tramnummer, dus mijn verjaardag heeft al vele dimensies en emoties gekend.

Er waren een aantal vaststaande feiten: ik moest nooit naar school en jaren heb ik op die dag ook niet gewerkt. Sinds 2014 kwam hierin verandering, want door mijn eigen winkeltje is dit net de drukste tijd van het jaar.

Zelfs op die dag de deuren sluiten komt al niet in mijn gedachten, gewoon al omdat bezig zijn met je passie niet als werken aanvoelt.

Het La Petite Rooze verhaal groeit verder en mijn netwerk is gigantisch uitgebreid. De laatste jaren is jarig zijn door dit extraatje in mijn leven, meer geworden dan met mijn gezin lekker gaan eten of een uitstapje doen.

Dat ik elk jaar benieuwd en nieuwsgierig ben naar wat er gaat komen die dag, hoef ik toch niet uit te leggen.

Vooral de kleine verrassingen maken die dag zo bijzonder en apart. Facebook brengt ook een aparte dimensie aan jarig zijn. Vroeger zat ik stiekem te hopen op vele verjaardagskaartjes en nu wordt dit vervangen door de vele wensen op Facebook. Als ik eerlijk mag zijn, breng ik Facebook die dag een extra bezoekje, om te zien wie er al een wensje stuurde.

Als jarige ontvang je de cadeautjes, maar dit jaar wil ik ook graag zelf een cadeautje geven.

Mijn eerste cadeautje is voor de klantjes die op 30 en 31 december een bezoekje aan de winkel brengen. Ik trakteer jullie met interessante verjaardagsprijsjes, een drankje en een snoepje.

Mijn tweede cadeautje is voor de klantjes die online volgen en dus wie het graag wil en wenst, waag je kans en doe mee aan de Win Win Win actie La Petite Rooze.

Wat moet je doen?

Ga naar de pagina van La Petite Rooze en like de actie op Facebook. Ken je iemand die ook graag wil deelnemen aan de actie? Tag hem/haar dan in de foto. Sharen mag natuurlijk altijd en hoe fijn zou het niet zijn als je La Petite Rooze zou liken op Facebook ?

Deelnemen kan tot en met 02/01/2017. Op 3 janauari maak ik de winnaar op de Facebookpagina van La Petite Rooze bekend. Verdere afspraken maken we via mail. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Wat kan je winnen?

Een waardebon van vijftig euro te spenderen aan juweeltjes of accessoires in de winkel van La Petite Rooze.

Enkel inwoners van België kunnen deelnemen. Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je niet aan Facebook maar wel aan La Petite Rooze.

 

 

30 december 2016

Terug naar overzicht