Interesse in het volgen van workshops bij La Petite Rooze!!

Interesse in het volgen van workshops bij La Petite Rooze!!

Het tweede opendeurweekend zit erop. Ik sluit af met een heel positief gevoel. Dankbaar maar vooral ook het gevoel dat alles in het leven wel zijn weg kent.

En stil zitten, tja, dit staat niet in mijn agenda. Ik ben een bezige bij: het ene project is nog bezig of op de achtergrond ben ik al bezig met andere projecten. En er staat toch nog één en ander te gebeuren dit voorjaar.

Workshops La Petite Rooze

Elk jaar wordt tijdens het laatste weekend van augustus het totaal nieuwe workshopprogramma voorgesteld.

In het voorjaar daarentegen kies ik ervoor om het aanbod wat beperkter te houden. De toppers van het najaar 2016 worden herhaald, zo kan ik nog heel wat geïnteresseerden een kans geven en is het mogelijk om in kleine groepjes te kunnen werken.

Uiteraard gebeurt er in het voorjaar een kleine aanvulling en staat tunisch haken, een armband in peyote-techniek en een lentesjaal als nieuwe workshops op het programma.

Delen, inspireren en experimenteren

Ik hou ervan om mijn haakpassie en mijn opgebouwde kennis door te geven aan anderen. Inspireren, delen en experimenteren zijn hierbij de sleutelwoorden.

En wees gerust ik leer ontzettend veel van mijn klanten. De lessen worden zoveel mogelijk door mezelf verzorgd maar nu en dan engageer ik ook een externe lesgeefster die de workshop voorbereidt en leidt.

Dat zij dit doen met evenveel passie als ikzelf, daar is geen discussie over.

Workshop volgen bij La Petite Rooze heeft ook een extra dimensie daar ik het bijzonder belangrijk vind dat iedereen, met om het even welk startniveau bij mij terecht kan. Samen op weg gaan en mits de nodige ondersteuning tijdens de workshop maar ook erna zorgt ervoor dat er altijd een resultaat wordt behaald. Dat kunnen mijn klanten echt wel getuigen !!

 

 

Het haakatelier in de kijker

Ik heb eigenlijk een trouwe groep klanten die workshops komen volgen. Door de jaren heen is er  heel spontaan een haakatelier ontstaan. Eén keer per maand komen we met deze groep dames samen en wordt er gewerkt aan eigen projecten of worden projecten van de workshops afgewerkt.

Ik geef geen les, alhoewel hier en daar eens een tipje.. en ik haak 'soms' vlijtig mee.

Er wordt die avond maar een kleine bijdrage gevraagd en er is steeds een drankje en een zoetje, dat met liefde en passie is gebakken #Mimamaakt.

Eerlijk gezegd, dit is ondertussen een groep vriendinnen geworden die het wel, maar ook eens het wee met elkaar delen. We kijken altijd uit naar de laatste donderdag van de maand en ik hoor regelmatig uitspraken van spijt als er niet kan worden geparticipeerd.

Het vrijblijvend karakter, het vrije gevoel, geeft ruimte en zuurstof aan ieders creativiteit.

Workshops in eigen atelier of op verplaatsing

Ik geef voornamelijk workshops in mijn eigen atelier, maar ga ook regelmatig op verplaatsing om haakprojecten aan te leren aan dames van een vrouwenvereniging, een groepje vriendinnen,.. 

Wil je graag ook eens een workshop volgen of wil je zelf een groepje vormen, het kán.

Alle informatie van de workshops in het voorjaar, is te lezen bij de rubriek 'workshops' op de website. Inschrijven kan tot 10 maart.

Voor meer info kan je mailen naar rita@lapetiterooze.be of langskomen tijdens de openingsuren naar mijn winkeltje. Ik sta je graag te woord.

 

25 februari 2017

Terug naar overzicht