Maatwerk voor mooie momenten !!

Maatwerk voor mooie momenten !!

Toch alweer een tijdje geleden dat ik een blogbericht schreef. De goesting en de onderwerpen waren er, maar de tijd, jammer genoeg, die ontbrak me even. Maar wij zeggen 'uitgesteld is niet verloren', dus dit belooft!!

Opendeurweekends in februari

Tijdens de opendeurweekends in februari stelde ik de vernieuwde collectie Ella voor, in combinatie met de actie van de minifotoshoot met fotografe Nancy Weytens. De aftrap was gegeven.

Ik ben de tel kwijt geraakt hoeveel mini-dametjes, maar ook hun mama's, tantes, oma's, memekes,... met hun outfit langskwamen. Vooraleer de klant bij mij aanklopt, is er uiteraard al een voortraject afgelegd.

Een heuse zoektocht naar kledij, schoenen,... en een rugzakje vol ideetjes over de mogelijke afwerking met de accessoires van La Petite Rooze. Ik bouw verder op de weg die al is uitgezet qua kleur en stijl van de gekozen outfit. De juwelen van La Petite Rooze versterken mee de uitstraling en de persoonlijkheid van de kleine tot de grote dame.

Mezelf hierin continu vormen, bijscholen en ervaring opdoen, is een absolute must om het maatwerk vorm te geven en mijn klanten te laten schitteren.

De gedrevenheid en passie die ik hierbij voel, is niet zo goed onder woorden te brengen. Het is een streven naar perfectie, het zoeken naar de juiste puzzelstukken tot ik het gevoel heb dat alles perfect in mekaar valt. Ik gebruik dan blijkbaar veel de woorden 'dit is af', ' het plaatje klopt'. De vreugde die ik telkens voel als ik mijn juwelenzakje vul wetende en  hopende dat de dame of mini-dame veel complimenten zal krijgen, maakt mijn dagje altijd meer dan goed. Als de zon zoals de laatste dagen van de partij is op hun feestdag, dan is dit gewoon zalig!!

 

Nieuw dit jaar: het maatwerk voor de verkooppunten

Voor het eerst werd er ook in de verkooppunten veel werk op maat gevraagd. Absoluut een extra troef en service naar hun klanten toe. In de toekomst hoop ik écht dit nog veel meer te kunnen uitbouwen.

Weet dat je als particuliere klant ook met die vragen bij mijn verkooppunten terecht kan. Op de website staan ze bij de rubriek 'verkooppunten' allemaal opgesomd. Handig en leuk om hen in de gaten te houden.

Website en de rubriek maatwerk

Misschien hadden jullie het al gemerkt: de rubriek 'maatwerk' op de website krijgt meer en meer vorm. Deze rubriek is een fotogalerij waarbij bepaalde collecties, projecten,... extra in de kijker geplaatst worden via sfeerfotografie. Een greep uit het maatwerk van de voorbije maanden kan je in deze rubriek zien. Nieuwsgierig? Ga snel een kijkje nemen.

Tot slot

Mag ik dit nog aan mijn blogberichtje toevoegen?

De Home Made Happens beurs waar ik mede organisator ben is genomineerd door 'Zodichtblij'. Ik hou jullie op de hoogte of we verder in de prijzen vallen. Maar weet dat we de nominatie alleen al meer dan een eer vinden.

Mijn helpende handen wil ik ook graag eens in de kijker plaatsen. Weet dat ik jullie heel hard koester voor jullie inzet en engagement. Grote dank vanuit mijn hart.

27 mei 2017

Terug naar overzicht