La Petite Rooze collecties in verkooppunten!!

La Petite Rooze collecties in verkooppunten!!

We denken het allemaal stilletjes, bijna vakantie, yihaa...

Maar tegelijk willen we toch zo graag nog een aantal zaken realiseren voor het zover is. Zo ergens dat gevoel, yes, dan kunnen we even achterlaten en de tijd voor rust, ontspanning en genieten kan starten.

Hier is dat niet anders: naast de moederlijke zorgen voor mijn dochter die haar eerste jaar Master in de Wiskunde (jaja... ik hoor en zie het jullie denken!!) volgt, gaat er nog van alles door mijn gedachten die ik graag wil afwerken of opstarten. En ik kan jullie verzekeren het is wel nog een waslijstje...

Het schrijven van een blog over mijn verkooppunten is er zo eentje van. Het staat al lang op mijn to do lijstje, maar nu toch wel bovenaan.

Maar hoe startte het samenwerken met andere winkels?

Dit was van mijn kant totaal niet doelbewust, maar laat ons zeggen dat het starten zelfs een toeval was die op de weg kwam. Ik herinner mij nog heel goed de mailtjes van De Citadel, Wabi Sabi, Ter Blomme, De Amberhoeve, AMable en??? en de bezoeken van Kathy, Maison Marie-Louise en La Vita è bella tijdens één van de opendeurweekends. Of zelf als klant in een zaak langsgaan zoals bij Mon Dada Chocolat en een klik, een gesprek die later zorgde voor samenwerking. Telkens geloofde ik heel sterk in de verbinding die ontstond en de meerwaarde van La Petite Rooze juwelen en accessoires in andere concepten, vooral vanuit het standpunt van de zaakvoerder!

Sterk geloof in verbindend samenwerken

La Petite Rooze biedt een aantal basiscollecties aan die je kan zien op de pagina 'collecties'. Dit zijn als het ware mijn contouren en krijtlijnen. La Petite Rooze is ook een kleurenverhaal en kleuren zijn en blijven persoonlijk. En net daar kan ik samen met jou als zaakvoerder zoeken naar verbinding. Welk kleurenpalet, welke collectie(s) pas(t)sen het best in jouw zaak. Ik expliciteer het dan ook graag als 'La Petite Rooze collecties in jouw zaak'.

Met deze gedachte en dat sterk geloof ging ik verder op weg. Wie mijn verkooppunten zijn en wat hun concept is, kan je op mijn pagina 'verkooppunten' lezen. Allemaal gedreven, creatieve ondernemende dames, met een grote diversiteit aan concepten, maar vooral met een hart voor hun zaak en steeds op zoek naar het beste voor hun klanten. Er is één gemeenschappelijke deler: het zijn allemaal concepten waarbij het laten schitteren van hun klanten voorop staat.

 

 

 

Verbinden= maatwerk

Maar uiteraard is dit een wisselwerking (inspireren, delen, expliciteren, enz) en zo komen tot het pure maatwerk. Uit deze realisaties put ik ontzettend veel energie. Het is jammer maar de tijdsdruk zorgde er voor dat ik niet altijd het nodige fotomateriaal verzamelde van deze maatverhalen. Deze intentie geef ik verder vorm en volg zeker op de website de pagina ' maatwerk'. Zo kan je al zien hoe dit de voorbije periode vorm kreeg bij de verkooppunten AMable en Ter Blomme. Binnenkort wordt dit aangevuld met het maatwerkverhaal van De Amberhoeve.

Catalogus

Ongelofelijk, maar binnenkort stel ik hem met TROTS voor: de catalogus van La Petite Rooze. Een echt huzarenwerk, zeker als je zoals ik heel chaotisch en een tikkeltje eigenwijs bent! Ik wou een catalogus maken passend bij mijn verhaal en wat ik wil uitstralen. Dit is zeker niet alleen het juweel op zich, maar ook het je goed voelen als je je juwelen draagt. Om dit in een catalogus te kunnen weergeven, wel daar zijn toch wel wat uurtjes aan gespendeerd. Gelukkig kon ik rekenen op heel veel steun van Nancy Weytens voor het zoeken van de passende beelden, kleuren en het grafisch design maar nog meer haar geduld om met mijn chaotische ik om te gaan. Een diepe buiging en een pluim meer dan verdiend!

Interesse voor samenwerking?

Misschien brengt het lezen van dit blogbericht je tot een idee of ken je iemand aan wie je hierover kan vertellen. Als het op zijn minst interesse opwekt of je knikt zo stilletjes bij jezelf misschien, wie weet... Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact. Verwacht geen verkoopspraatje,maar een verhaal vanuit mijn hart en met een passie voor mijn vak. Ik neem je mee in de wereld van de Collecties La Petite Rooze. En wie weet komen we tot een verbinding. Ik kijk er alvast naar uit. Contact kan je nemen via de contactpagina op de website of via email rita@lapetiterooze.be

 


24 juni 2017

Terug naar overzicht