Nieuw vanaf dit najaar: Feel Good workshopreeks

Nieuw vanaf dit najaar: Feel Good workshopreeks

De Feel Good workshopreeks draait volledig om het vinden van jouw authentieke uitstraling. 

In het verleden leerde je tijdens onze workshops haken of een juweel maken - het waren echte 'doe workshops'. Het nieuwe concept focust niet langer op het creatieproces, wel hoe je aan de hand van drie thema's jouw unieke stijl definieert en hoe je hier - al dan niet als maker- mee aan de slag kunt.

Boost je uitstraling met een Feel Good workshop

Blijvend vernieuwen

Wie mij kent, weet dat mijn grote honger naar kennisvergaring niet te stuiten is. Ik volgde de afgelopen jaren verschillende coachingstrajecten en ontdekte dat ik een storyteller ben, maar ook iemand die graag kennis deelt en steeds op zoek gaat naar vernieuwende initiatieven. Een mooie cocktail aan talenten, die ik reeds met onze particuliere en professionele klanten deel via ons maatwerk. Ik brainstorm regelmatig met vakdeskundigen en voltooide onlangs een opleiding 'Kleur en Stijlconsulente' bij Filline. 

Deze opleiding versterkte mijn visie dat jij als klant pas echt kunt stralen als onze La Petite Rooze juwelen aansluiten bij het kleur- en stijltype dat jij bent. Enkel als het totaalplaatje klopt, komen jij en de juwelen 100% tot hun recht. Ik hou er enorm van om onze klanten nog mooier te maken en besloot mijn passie en kennis te bundelen in een nieuwe workshopreeks.

Stel zelf jouw workshopreeks samen

De Feel Good workshopreeks bestaat uit drie verschillende thema's: 'juwelen en kleur', 'juwelen en stijl' en 'kapsels en make-up.' Elk thema is onderverdeeld in een aantal workshops waaruit je zelf jouw bijzondere reis naar een stijlvolle look samenstelt. De workshops gaan telkens door op vrijdagavond. Start je weekend op een inspirerende manier of verwen jezelf na een weekje werken met een moment helemaal voor jezelf.

Net zoals bij een citybus hop jij on op momenten die voor jou het meest interessant zijn. We werken steeds met kleine groepjes van vier à zes personen zodat je kan rekenen op écht persoonlijk advies. Op het einde van de rit ben je heel wat ervaringen rijker en sta je stralend en vol zelfvertrouwen in het leven.

Gratis Feel Good sessies

Nieuwsgierig hoe dit precies in elkaar zit? Reserveer dan snel je plekje voor één van onze gratis Feel Good sessies op 31/8 of 7/9 of 21/9 of 28/9 om 19u30 tot 21u30. In een gemoedelijke sfeer geven we je bij een hapje en een drankje meer uitleg en kun je je meteen inschrijven voor je favoriete workshop(s). Breng een vriendin, je mama of dochter mee voor extra gezelligheid.

Je vindt alle data van de Feel Good workshops en extra uitleg op de website. Wie zich al wenst in te schrijven, kan dit via mail naar rita@lapetiterooze.be. Droom deze zomer alvast weg van je nieuwe, stralende ik en bereid je voor op een wondermooie, persoonlijke reis dit najaar.

Ons haakatelier

Hoewel de bestaande workshops plaats maken voor een nieuw concept, blijft het maandelijks haakatelier van La Petite Rooze in zijn huidige vorm bestaan. Eén keer per maand komen we hier met een groepje trouwe makers samen om gepassioneerd te werken aan eigen projecten. We geven elkaar de nodige ondersteuning zodat onze talenten kunnen blijven groeien.

"In het haakatelier zijn er al heel wat mooie vriendschappen ontstaan. We delen er eigen projecten en kunnen bij elkaar terecht met vragen over haken. Het maandelijks haakatelier is voor mij drie uur puur genieten van wat me-time met vriendinnen en een heerlijk taartje van Mima Maakt." - Leslie.

Voel je het al kriebelen en kom je graag naar het haakatelier? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe data én ontwikkelingen.

Een warme terugblik

De afgelopen vijf jaar verwelkomden we heel wat talentvolle vrouwen tijdens onze workshops. Tijdens deze inspirerende dagen en avonden heb ik niet alleen mijn knowhow met plezier gedeeld, maar ook zelf veel geleerd. Bedankt!

Graag wil ik ook de lesgeefsters bedanken voor hun enthousiasme, inzet en wisselwerking. Achter de schermen werkten we aan nieuwe ontwerpen die vooral dankzij engagement en vertrouwen evolueerden tot prachtige nieuwe collectiestukken. Onze gesprekken en creatieve spinsels gaven mij altijd weer opnieuw energie en daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

Het was een mooie tijd waar ik met een warm hart aan terugdenk, maar het moment is aangebroken voor iets nieuws. Ik kijk er naar uit om jullie te verwelkomen tijdens onze gratis Feel Good sessies in september en natuurlijk tijdens onze workshops zelf!

See you,

Rita

 

21 juni 2018

Terug naar overzicht