Kleur, stijl en juwelen ... een boeiende reis

Kleur, stijl en juwelen ... een boeiende reis

Stralen met La Petite Rooze collecties

Dat jij als klant pas echt kunt stralen als de La Petite Rooze juwelen aansluiten bij het kleur- en stijltype dat jij bent, daar ben ik ondertussen ontzettend van overtuigd.

Ook Nadine De Deken die het boek 'Kleur' schreef, is daar al jaren rotsvast van overtuigd.

Toen ik op haar weg kwam en mijn juwelen voor haar modellen een puzzelstukje vormden, werd het startsein gegeven voor een ontzettende fijne, boeiende en dankbare samenwerking.

Op 5 oktober gaf ik de aftrap van mijn workshops met als thema 'de groei van de collecties La Petite Rooze', een verhaal voor elk kleurtype. 

Met het boek 'Kleur' als didactisch materiaal, leidde ik mijn workshop in. Ik vertelde honderduit over mijn eigen kleuranalyses, het thuiskomen in het concept van de negen kleurtypes en beschreef het ontwerp- en uitvoeringsproces van mijn juwelen.

Geboeid werd er geluisterd en gauw kwamen we tot het ontwikkelen van een eigen stijl, van thuiskomen in kleuren en van zoeken naar de uitstraling die je wenst neer te zetten.

Juwelen en andere accessoires vormen hierbij zo een essentieel onderdeel en dat kon ik toch met veel passie en overtuiging brengen. Waar het hart van vol is, loopt de mond van over, zo wordt het in de volksmond ook wel gezegd.

Warme terugblik op de Feel Good infosessies

In het vorig blogbericht kondigde ik de nieuwe wending van de La Petite Rooze workshops aan. 

Tijdens de infosessies werd ik aangenaam verrast van de talrijke opkomst, de grote interesse en het enthousiasme. Ik kon de klanten inspireren, prikkelen en vooral echt warm maken voor mijn unieke aanpak en origineel concept van workshop(s) of individuele coaching(s).

Niet alleen de particuliere klant maar ook de professionele klant vindt de weg. Gewoonweg boeiende verhalen. Verhalen van zoeken naar kleur en stijl, hoe omgaan met afmakers (juwelen en andere accessoires), kleurencombinaties maken, authentieke uitstraling realiseren en zoveel meer.

Een boeiende weg waarbij ik met een open geest, een oprechte interesse maar vooral op een originele en unieke manier mijn ondersteuning uitbouw en de klanten help om hun puzzelstukjes in mekaar te zetten.

 

Nieuwe collectie Briseis

Dat mijn core-business juwelen maken is, daar is geen twijfel over. 

Het volledig verhaal kleur/stijl/juwelen is immers voor mij daar ontstaan. Ik blijf dan ook gedreven zoeken naar nieuwe collecties en vooral welke klanten ik hiermee kan aanspreken. De nieuwe collectie Briseis is een pareltje voor wie houdt van zilver, van de pure harde kleuren zoals zwart, antracietgrijs, donkerblauw, -groen,... en van de schoonheid van halfedelstenen zoals rookkwarts, labradoriet, pyriet,...

Strak en heel fijn uitgewerkt. Soberheid en klassieke elegantie. Deze juweeltjes passen dan ook perfect voor de klantjes die houden van een klassieke sobere elegante stijl. 

Hoe zelfs deze collectie veelzijdig kan ingezet worden in combinatie met andere collecties, licht ik volgende week toe in mijn volgende reeks workshops 'juwelen voor elk kleurtype'.

 

Wil je meer informatie?

Wil je graag meer informatie over mijn collecties, de babylijn Liena, de workshops of individuele coachings, neem gerust vrijblijvend contact via rita@lapetiterooze.be.

6 oktober 2018

Terug naar overzicht