Liena: een zachte omhelzing voor de allerkleinsten!

Liena: een zachte omhelzing voor de allerkleinsten!

Babykleren om te koesteren

Met Liena willen we ouders de kans geven om hun baby te verwennen met mooie, kwaliteitsvolle en duurzame babykleren, die je jarenlang kunt koesteren. Niets zorgt immers voor meer nostalgie dan de eerste kleertjes van je kind. Alle items werden getest door een groepje jonge mama's en kunnen zeker bij tijd en stond een fris wolwasje aan - zo gaat Liena generaties lang mee.

Liena staat voor zachtheid en omhelst de eerste, tedere levensmaanden van je baby met roomzachte materialen en rustige kleuren. Aan alle items gaat een diepgaand proces van handwerk vooraf: patronen tekenen, haken, afwerken met knoopjes, labels en strikjes bevestigen... Elk detail uit de collectie is uniek en vol liefde afgewerkt.

'Vaak werk ik met twee verschillende knoopjes, gewoon omdat het mijn stijl toont. Ik heb een scherp oog voor detail, het moet kloppen tot in de perfectie.'

Momenteel bestaat de Liena collectie uit schattige truitjes, vestjes en setjes en donzige dekentjes. Er zijn verschillende modelletjes in verschillende maten ter beschikking en ze zijn oa. zo gegeerd als het unieke handgemaakte cadeautje. De babycollectie wordt binnenkort nog verder uitgebreid met sokjes, sjaals, knuffeltjes ... die jouw kleintje laten schitteren.

En die unieke, handgemaakte items hoeven helemaal niet onbetaalbaar te zijn. De prijzen van de Liena babykleren liggen tussen de 25 en 45 euro, de dekentjes starten aan 75 euro.

Zachtheid op maat

Ook in de Liena collectie trekken we het idee van maatwerk door. De winkels die de Liena babykleren verkopen, kunnen persoonlijke afwerkingen kiezen op basis van hun concept. Ook ouders die een unieke geboortelijst willen opstellen, kunnen in functie van de andere items op de lijst kiezen voor maatwerk. De patronen en haaksteken van de collectie liggen vast, maar een unieke touch kan tot uiting komen via knoopjes, roosjes, strikjes en gekozen kleuren.

Er is ook maatwerk mogelijk voor ouders die op zoek zijn naar iets specifieks. Zo klopten er al mama's bij mij aan in hun zoektocht naar zachte, kwaliteitsvolle items voor hun prematuur geboren kindjes. Het aanbod voor deze allerkleinste schatten is nog beperkt. Alles is met veel liefde en passie gemaakt en vooral we willen graag de kleintjes laten schitteren. Er zijn flyers ter beschikking, vraag gerust een exemplaartje aan, ik stuur je dit met veel plezier op.

Een droom vol passie

Twintig jaar geleden werd ik zelf mama. Vergeefs ging ik toen op zoek naar zachte, kwaliteitsvolle babykleren om mijn meisje mee te kleden. Het aanbod was beperkt, van maatwerk was geen sprake en het haak- en breiwerk dat ik toen vond, was oubollig met harde kleuren.

Het idee om zelf een zacht en modieus alternatief te creëren, speelde toen al in mijn hoofd. Twintig jaar later stellen we dan ook met trots onze eigen babycollectie voor: Liena, naar het koosnaampje van onze dochter Elien.

Liena ontdekken

De babycollectie Liena is verkrijgbaar in onze eigen winkel in Oudenaarde, maar ook bij Ter Blomme, Alice in Luierland , de Amberhoeve en Bo-Tique

Heb je zelf een winkel en ben je op zoek naar kwaliteitsvolle prematuur- en/of babykleren, handgemaakt in duurzame materialen? Onze collectie Liena doet zeker en vast de ogen van je klanten fonkelen. Niets zo mooi als een kleintje dat geniet in alle zachtheid.

Je kiest zelf de afwerking, de kleuren, de knoopjes, de strikjes,... die je zelfs vanuit je eigen nostalgische doos mag aanleveren. Het uiteindelijke doel is dat de Liena collectie helemaal past in jouw concept en bij de andere collecties.

Wil je als winkel meer informatie?

Bekijk op de website de fotogalerijen van de Liena collectie, kom eens vrijblijvend langs of we maken een afspraak dat ik jouw zaak eens kom bezoeken. We gaan na of er een verbinding of samenwerking kan ontstaan. Ik kijk er alvast naar uit en hoop je binnenkort te mogen ontmoeten.

Rita

24 februari 2018

Terug naar overzicht