Liena: een zachte omhelzing voor de allerkleinsten!

Liena: een zachte omhelzing voor de allerkleinsten!

Liena is de eerste collectie binnen het nieuw concept 'Luxury Handmade Crochetwear by La Petite Rooze', waarmee ik haakwerk opnieuw een modieuze, unieke en eigentijdse twist wil geven.


Babykleren om te koesteren

Met Liena wil ik ouders de kans geven om hun baby te verwennen met mooie, kwaliteitsvolle en duurzame babykleren, die je jarenlang kunt koesteren. Niets zorgt immers voor meer nostalgie dan de eerste kleertjes van je baby. Alle items werden getest door een groepje jonge mama's en kunnen zeker bij tijd en stond een fris wolwasje aan - zo gaat Liena generaties lang mee.

Liena staat voor zachtheid en omhelst de eerste, tedere levensmaanden van je baby met roomzachte materialen en rustige kleuren. Aan alle items gaat een diepgaand proces van handwerk vooraf: patronen tekenen, haken, afwerken met knoopjes, labels en strikjes bevestigen... Elk detail uit de collectie is uniek en vol liefde afgewerkt.

'Vaak werk ik met twee verschillende knoopjes, gewoon omdat het mijn stijl toont. Ik heb een scherp oog voor detail, het moet kloppen tot in de perfectie.'

De Liena collectie bestond in aanvang uit schattige truitjes, vestjes en setjes en donzige dekentjes. Recent is een nieuwe collectie uitgewerkt voor de professionele beurs 'Kids World Days'.

De uitbreiding bestaat uit o.a. jasjes met een voering, technisch anders uitgewerkte unieke en handgemaakte items, nieuwe knuffels, mutsen en sjaals in zachtere materialen en zoveel meer. 

Betaalbaar? Zeker en vast. Ik koester heel hard de gedachte 'kwaliteitsvol en betaalbaar'. 

 

Zachtheid op maat

In de Liena collectie trek ik het idee van maatwerk door. De winkels die de Liena babykleren verkopen, kunnen persoonlijke afwerkingen kiezen op basis van hun concept.

Voor ouders die een unieke geboortelijst willen opstellen, kunnen in functie van de andere items op de lijst kiezen voor maatwerk. De patronen en haaksteken van de collectie liggen vast en zijn nog verder uitgebreid, maar een unieke touch kan tot uiting komen via knoopjes, roosjes, strikjes en gekozen kleuren.

Er is maatwerk mogelijk voor ouders die op zoek zijn naar iets specifieks.

Zo klopten er al mama's bij mij aan in hun zoektocht naar zachte, kwaliteitsvolle items voor hun prematuur geboren baby. 

Ik kreeg al veel de eer om te mogen meewerken aan mooie momenten zoals doopvieringen, eerste verjaardagen, enz.

Alles is met veel liefde en passie gemaakt en vooral wil ik graag de kleintjes laten schitteren. Ik geniet elke keer opnieuw van de blije gezichten, van het positief opvallen door de uniciteit en vooral de koestering van mijn handgemaakt.

 

Een droom vol passie

Eenentwintig jaar geleden werd ik zelf mama. Vergeefs ging ik toen op zoek naar zachte, kwaliteitsvolle babykleren om mijn meisje mee te kleden. Het aanbod was beperkt, van maatwerk was geen sprake en het haak- en breiwerk dat ik toen vond, was oubollig met harde kleuren.

Het idee om zelf een zacht en modieus alternatief te creëren, speelde toen al in mijn hoofd.

Al bijna twee jaar geleden is mijn eigen babycollectie: Liena, genoemd naar het koosnaampje van onze dochter Elien, op de markt en verken ik binnenkort verder de professionele markt.

 

Liena ontdekken

De babycollectie Liena is verkrijgbaar in mijn  winkel in Oudenaarde, maar ook in andere verkooppunten.

Heb je zelf een winkel en ben je op zoek naar kwaliteitsvolle prematuur- en/of babykleren, handgemaakt in duurzame materialen?

De collectie Liena doet zeker en vast de ogen van je klanten fonkelen. Niets zo mooi als een kleintje dat geniet in alle zachtheid.

Je kan ze gerust verkennen in de Kidsunit (Trade Mart Te Brussel) of kom langs in mijn winkel of maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan je zaak.

De Liena collectie passend in jouw concept en bij jouw andere collecties, daar sta ik voor.

Warme groet,

Rita

1 oktober 2019

Terug naar overzicht