LINNE: de nieuwe doopsuikerlijn van La Petite Rooze

LINNE: de nieuwe doopsuikerlijn van La Petite Rooze

De babylijn Liena, is de eerste collectie binnen ons nieuw concept 'Luxury Handmade Crochetwear by La Petite Rooze'. 

Dat er een vervolg ging komen, werd reeds aangekondigd in het blogbericht over het vijfjarig bestaan van La Petite Rooze. Eindelijk is het zover : de doopsuikerlijn LINNE is de tweede collectie binnen ons nieuw concept 'Luxury Handmade Crochetwear by La Petite Rooze'.

LINNE: geboorteconcepten die zich differentiëren op de markt

Met de doopsuikerlijn LINNE willen we de toekomstige ouders de kans geven een geboorteconcept uit te werken waarbij er bij het geboortemoment een uniek, handgemaakt en origineel geboorteconcept is neergezet. Maatwerk is hiervoor de ultieme weg en daar heeft La Petite Rooze reeds vele jaren ervaring in opgebouwd.

De doopsuikerlijn LINNE is immers het verzilveren van verbindend samenwerken met grafische buro's, verkooppunten, doopsuikerwinkels... maar ook met de particuliere klant die al lange tijd zijn weg weet te vinden.

Rita spreekt zowel de romantische ziel aan, als de toekomstige ouders die kiezen voor meer retrogehalte, een tijdloze of natuurlijke look.

Benieuwd naar de werkwijze?

LINNE: verbindend brainstormen en samenwerken met de klant

De ervaring leert ons dat de vraag tot samenwerken vanuit verschillende kanalen komt: zowel de particuliere als professionele klant (grafische buro's, babywinkels, verkooppunten La Petite Rooze,...) weten hun weg te vinden. Om al deze vragen te kanaliseren verkiest Rita dat er via mail rita@lapetiterooze.be contact wordt genomen om zicht te krijgen op de eerste wensen, verwachtingen en de uitgerekende geboortedatum.

Om ideetjes op te doen, kan de ontdekkingstocht op de website al starten, wetende dat elk stofje, haakwerk, lintje, kantje, touwtje naar jouw kleur en wens kan worden aangepast.

Rita beantwoordt elke mail binnen de drie werkdagen. Een afspraak is niet altijd nodig, als de opdracht afgelijnd is bv. aantal gehaakte roosjes, aantal satijnen strikjes, aantal gehaakte of stoffen zakjes enz. Dit wordt dan uitgevoerd binnen de afgesproken timing en opgestuurd of afgehaald. Zeker voor de professionele klant is La Petite Rooze meer de partner die afgesproken deeltaken uitvoert.

 

 

LINNE en het verdere stappenplan

  •  Brainstormen

Rita maakt graag een eerste afspraak en luistert graag naar jullie verhaal want misschien is er wel een nostaligsch stofje of knoopje, een lievelingskleur, een verwijzing naar een geliefd persoon of jullie hobby die je een weg wilt laten kennen in het geboorteconcept. Een pinterestbord kan een handig hulpmiddel zijn om de stijl en voorkeuren en vooral elkaar goed te leren kennen. We zoeken samen, gaan op weg en maken goede afspraken.

Uit deze brainstorm wordt een eerste geboorteconcept geboren en worden de taken verdeeld. Grafisch werk, doosjes en (snoep)vulling worden door La Petite Rooze niet standaard voorzien. Er is ervaring opgebouwd in samenwerkingen en deze kunnen worden doorgegeven. De klant blijft proceseigenaar en coördineert het geboorteverhaal.

Bij de wens tot verdere samenwerking, wordt een offerte opgemaakt en een eerste voorschot van 100 euro betaald. 

  •  Zoektocht naar de unieke materialen
Rita start haar zoektocht naar de unieke materialen. Elk stofje, kantje, lintje, knoopje, trouwtje, garen,... dat voor het uniek ontwerp nodig is, wordt door Rita gezocht of eigen materialen worden mee geïntegreerd. De afgesproken ontwerpen worden gemaakt en met de klant verder afgestemd. Indien nodig wordt een aangepast en definitief ontwerp gemaakt. De offerte wordt in een definitieve prijszetting omgezet, juiste aantallen, afwerking en timing worden afgesproken. Een tweede voorschot wordt betaald en gezien als definitief akkoord voor verdere uitvoering.
 
  •  Uitvoeren van het uniek geboorteconcept

Het wordt even stil bij La Petite Rooze. Met veel passie en liefde voor het vak, wordt het uniek geboorteconcept uitgewerkt. Soms kan dit een klein werk zijn en soms is er meer tijd nodig. We communiceren hierover zo goed mogelijk en de gemaakte afspraken rond wie doet wat, worden hierbij strikt gerespecteerd.

  •  Het unieke La Petite Rooze moment

Na een tijdje werken, het proces goed laten vloeien, alles afwerken tot in elk detail wordt de eindreis ingezet. Het geboorteconcept wordt binnen de afgesproken timing aan de klant bezorgd. Afhalen, opsturen,... is allemaal mogelijk. Het resterende eindbedrag wordt via overschrijving of bancontact ter plaatse afgehandeld.

Op de website kunnen al heel wat mooie projecten worden bewonderd. Leun achterover in jullie zetel en geniet mee van hoe stof, haakwerk, grafisch werk en doos vol wensen en ideetjes hun verhaal kenden.

Babylijn LIENA als mooi vervolg

In het voorjaar 2018 lanceerde Rita de babylijn LIENA. Hoe zij dit vorm geeft en wat de babylijn allemaal kan bieden, lees je in een vroeger blogbericht. 

De babylijn LIENA is uitgebreid bewonderen op de website. Bear, Romantic, Spring Vibes, Ocean Blue, Nature, Cream Soft en Little Things. 

Alles kan op maat als vervolg op het geboorteconcept worden uitgewerkt. Niets zo fijn als het koesteren van al deze nostalgie. De babylijn LIENA wordt heel vaak toegevoegd aan een bestaande vragenlijst.

Elk contact is fijn en krijgt persoonlijke aandacht

Aarzel niet Rita vrijblijvend te mailen en informatie te vragen. Kom langs de winkel open is, alle voorbeelden zijn te bewonderen, kunnen worden gevoeld en vooral de passie en warmte van Rita is duidelijk zichtbaar als ze vertelt over haar ervaringen met geboorteconcepten.

Van harte welkom

Rita

3 maart 2019

Terug naar overzicht