LINNE: de nieuwe doopsuikerlijn van La Petite Rooze

LINNE: de nieuwe doopsuikerlijn van La Petite Rooze

De babylijn Liena, is de eerste collectie binnen mijn nieuw concept 'Luxury Handmade Crochetwear by La Petite Rooze'. 

Dat er een vervolg ging komen, werd reeds aangekondigd in het blogbericht over het vijfjarig bestaan van La Petite Rooze. Eindelijk is het zover : de doopsuikerlijn LINNE is de tweede collectie binnen mijn nieuw concept 'Luxury Handmade Crochetwear by La Petite Rooze'.

LINNE: geboorteconcepten die zich differentiëren op de markt

Met de doopsuikerlijn LINNE wil ik de toekomstige ouders de kans geven een geboorteconcept uit te werken waarbij er bij het geboortemoment een uniek, handgemaakt en origineel geboorteconcept is neergezet.

Maatwerk is hiervoor de ultieme weg en daar heb ik reeds vele jaren ervaring in opgebouwd.

De doopsuikerlijn LINNE is immers het verzilveren van verbindend samenwerken met grafische buro's, verkooppunten, doopsuikerwinkels... en met de particuliere klant die al lange tijd zijn weg weet te vinden.

Ik spreek zowel de romantische ziel aan, als de toekomstige ouders die kiezen voor meer retrogehalte, een tijdloze of natuurlijke look.

Benieuwd naar de werkwijze?

 

LINNE: verbindend brainstormen en samenwerken met de klant

De ervaring leert mij dat de vraag tot samenwerken vanuit verschillende kanalen komt: zowel de particuliere als professionele klant (grafische buro's, babywinkels, verkooppunten La Petite Rooze,...) weten hun weg te vinden.

Om ideetjes op te doen, kan de ontdekkingstocht op de website al starten, wetende dat elk stofje, haakwerk, lintje, kantje, touwtje naar jouw kleur en wens kan worden aangepast.

 

LINNE en het verdere stappenplan

  •  Brainstormen

Ik maak graag een eerste afspraak en luister naar jullie verhaal want misschien is er wel een nostaligsch stofje of knoopje, een lievelingskleur, een verwijzing naar een geliefd persoon of jullie hobby die je een weg wilt laten kennen in het geboorteconcept.

Een pinterestbord kan een handig hulpmiddel zijn om de stijl en voorkeuren en vooral elkaar goed te leren kennen. We zoeken samen, gaan op weg en maken goede afspraken.

Uit deze brainstorm wordt een eerste geboorteconcept geboren en worden de taken verdeeld. Grafisch werk, doosjes en (snoep)vulling worden niet standaard voorzien. Er is ervaring opgebouwd in samenwerkingen en deze kunnen worden doorgegeven. De klant blijft proceseigenaar en coördineert het geboorteverhaal.


  • Zoektocht naar de unieke materialen
Ik start mijn zoektocht naar unieke materialen. Elk stofje, kantje, lintje, knoopje, trouwtje, garen,... dat voor het uniek ontwerp nodig is, zoek ik uit of we integreren eigen materialen.
 
De afgesproken ontwerpen worden gemaakt en met de klant verder afgestemd. Indien nodig wordt een aangepast en definitief ontwerp gemaakt. 
 
  •  Uitvoeren van het uniek geboorteconcept

Het wordt even stil. Met veel passie en liefde voor het vak, werk ik het uniek geboorteconcept uit. Soms kan dit een klein werk zijn en soms is er meer tijd nodig. 

 

  •   Het unieke La Petite Rooze moment

Na een tijdje werken, het proces goed laten vloeien, alles afwerken tot in elk detail wordt de eindreis ingezet. Het geboorteconcept bezorg ik binnen de afgesproken timing.

Op de website kan je al heel wat mooie projecten bewonderen. Leun achterover in jullie zetel en geniet mee van hoe stof, haakwerk, grafisch werk en een doos vol wensen en ideetjes hun verhaal kenden.

 

Babylijn LIENA als mooi vervolg

In het voorjaar 2018 lanceerde ik de babylijn LIENA. Hoe ik dit vorm geef en wat de babylijn allemaal kan bieden, lees je in een vroeger blogbericht. 

De babylijn LIENA is uitgebreid te bewonderen op de website. Bear, Romantic, Spring Vibes, Ocean Blue, Nature, Cream Soft en Little Things. 

Alles kan op maat als vervolg op het geboorteconcept worden uitgewerkt. Niets zo fijn als het koesteren van al deze nostalgie.

Aarzel niet mij vrijblijvend te mailen of langs te komen in de winkel.

Van harte welkom

Rita

3 maart 2019

Terug naar overzicht